Crònica partit CG Puigcerdà i SAD Majadahonda

2
CGPUIGCERDÀ www.clubgelpuigcerda.com Telèfon Premsa (Pere Gendrau) : 636 98 90 68 El Puigcerdà triomfa a “La Nevera” sense deixar respirar el SAD Majadahonda. El Club Gel Puigcerdà es va proclamar campió del partit trencant el marcador i deixant que el Majadahonda tan sols anotés tres gols dels 12 que va anotar el Puigcerdà. El primer període de la trobada va ser una “premonició” de la dinàmica que prendria el partit durant tota la nit. Els ceretans van anotar sis gols i els madrilenys tan sols en van marcar un. Durant el segon terç, el ritme es va rebaixar i el Puigcerdà va anotar un total de dos gols, deixant el marcador 1-8. Per acabar, durant la tercera part, van sentenciar el que ja es veia clar des del primer minut del partit: la victòria de l’equip ceretà. Amb tot i això el SAD Majadahonda va anotar dos gols més durant aquesta part deixant el marcador final 3-12 El Club Gel Puigcerdà es va presentar al partit amb tan sols dues línies degut a la baixa d’Oriol Boronat i l’absència del capità Orlando Pereiro, Bastien Ribot i Salva Barnola. Tot i així, el partit va començar amb molt bones vibracions per l’equip ceretà ja que quan tan sols havien passat 24 segons, Robert Brandis va anotar el primer dels molts gols que havien d’arribar. Durant el minut 14, hi varen haver dos gols més del Puigcerdà (tots dos protagonitzats per Jan Simko) i un del SAD Majadahonda (l’únic d’aquesta part) realitzat per Alejandro Pedraz. El tres darrers gols dels ceretans es van produir al final del període i van ser Josep Déu i Jan Simko (quart i cinquè i sisè respectivament) els encarregats de marcar-los. Tots dos equips marxaven a vestidors amb el marcador 1-6. El segon període no va ser tan actiu com el primer ja que tan sols es van marcar dos gols i tots dos van ser del Puigcerdà. Els autors dels gols van ser Ramon Morer i Peter Kotlarik. Cal dir que el SAD Majadahonda estava jugant amb jugadors SUB-18 ja que també anaven mancats de jugadors com els ceretans. El darrer terç va començar amb un gol immediat del SAD Majadahonda quan tan sols havien passat 8 segons des que l’arbitre xiulés l’inici del període. Aquest gol va ser efectuat per Gonzalo Ansa. Però el Club Gel Puigcerdà va recuperar terreny quan passats dos minuts va anotar el novè gol i el desè gol. Robert Brandis i Marc Estanyol van ser els autors de les dues anotacions. Al minut 5, el SAD Majadahonda continuava lluitant contra els seus rivals i va aconseguir marcar un tercer gol realitzat per Javier Garcia- Arias. Els dos darrers gols de la nit que van acabar de completar el marcador del Club

Puigcerdà.

El primer període de la trobada va ser una “premonició” de la dinàmica que prendria el

partit durant tota la nit. Els ceretans van anotar sis gols i els madrilenys tan sols en van

marcar un. Durant el segon terç, el ritme es va rebaixar i el Puigcerdà va anotar un total

de dos gols, deixant el marcador 1-8. Per acabar, durant la tercera part, van sentenciar

el que ja es veia clar des del primer minut del partit: la victòria de l’equip ceretà. Amb

tot i això el SAD Majadahonda va anotar dos gols més durant aquesta part deixant el

marcador final 3-12

El Club Gel Puigcerdà es va presentar al partit amb tan sols dues línies degut a la baixa

d’Oriol Boronat i l’absència del capità Orlando Pereiro, Bastien Ribot i Salva Barnola.

Tot i així, el partit va començar amb molt bones vibracions per l’equip ceretà ja que quan

tan sols havien passat 24 segons, Robert Brandis va anotar el primer dels molts gols que

havien d’arribar. Durant el minut 14, hi varen haver dos gols més del Puigcerdà (tots dos

protagonitzats per Jan Simko) i un del SAD Majadahonda (l’únic d’aquesta part) realitzat

per Alejandro Pedraz. El tres darrers gols dels ceretans es van produir al final del període

i van ser Josep Déu i Jan Simko (quart i cinquè i sisè respectivament) els encarregats de

marcar-los. Tots dos equips marxaven a vestidors amb el marcador 1-6.

El segon període no va ser tan actiu com el primer ja que tan sols es van marcar dos gols i

tots dos van ser del Puigcerdà. Els autors dels gols van ser Ramon Morer i Peter Kotlarik.

Cal dir que el SAD Majadahonda estava jugant amb jugadors SUB-18 ja que també

anaven mancats de jugadors com els ceretans.

El darrer terç va començar amb un gol immediat del SAD Majadahonda quan tan sols

havien passat 8 segons des que l’arbitre xiulés l’inici del període. Aquest gol va ser

efectuat per Gonzalo Ansa. Però el Club Gel Puigcerdà va recuperar terreny quan passats

dos minuts va anotar el novè gol i el desè gol. Robert Brandis i Marc Estanyol van ser els

autors de les dues anotacions. Al minut 5, el SAD Majadahonda continuava lluitant

contra els seus rivals i va aconseguir marcar un tercer gol realitzat per Javier Garcia-

Arias. Els dos darrers gols de la nit que van acabar de completar el marcador del Club

CGPUIGCERDÀ

Gel Puigcerdà van ser efectuats per Robert Brandis. El partit finalitzava amb el marcador

3-12.

De cares a la setmana que ve, el Puigcerdà es prepara per rebre el Futbol Club Barcelona

a casa després de tres partits jugant fora. S’espera un partit prou senzill tenint en compte

la trajectòria del Barça durant aquesta temporada però no podran anar confiats ja que en

el món de l’hoquei mai se sap què pot passar.