4
El RCD Espanyol Femení ‘B’ ascendeix a la Reto Iberdrola FUTBOL FEMENÍ | 26/07/2020 El conjunt d’Oscar Cobacho aconsegueix la victòria davant el CD Monte de Santander (1-2) i puja a la Segona Divisió del futbol femení estatal. FOTO: RFEF L’eliminatòria del play-off d’ascens de Primera Nacional, a partit únic, li ha sortit rodona al filial blanc-i-blau femení. En l’enfrontament davant el CD Monte per ascendir a la Segona Divisió Nacional del futbol femení, la Reto Iberdrola, les jugadores dirigides per Oscar Cobacho han obert el marcador ben aviat. Al minut 5, una internada fins a la línia de fons, i fent la passada de la mort, l’ha agafat Lidia Rubio per fer el primer. Les jugadores de Santander poc han pogut fer, i és que als 12 minuts, Ana Hernández ha marcat el segon des de falta directa.

Transcript of El RCD Espanyol Femení ‘B’ ascendeix a la Reto Iberdrola · 2020-07-26 · El RCD Espanyol...

Page 1: El RCD Espanyol Femení ‘B’ ascendeix a la Reto Iberdrola · 2020-07-26 · El RCD Espanyol Femení ‘B’ ascendeix a la Reto Iberdrola FUTBOL FEMENÍ | 26/07/2020 El conjunt

El RCD Espanyol Femení ‘B’ ascendeix a la Reto IberdrolaFUTBOL FEMENÍ | 26/07/2020

El conjunt d’Oscar Cobacho aconsegueix la victòria davant el CD Monte de Santander

(1-2) i puja a la Segona Divisió del futbol femení estatal.

L’eliminatòria del play-off d’ascens de Primera Nacional, a partit únic, li ha sortit rodona

al filial blanc-i-blau femení. En l’enfrontament davant el CD Monte per ascendir a la

Segona Divisió Nacional del futbol femení, la Reto Iberdrola, les jugadores dirigides

per Oscar Cobacho han obert el marcador ben aviat. Al minut 5, una internada fins a la

línia de fons, i fent la passada de la mort, l’ha agafat Lidia Rubio per fer el primer. Les

jugadores de Santander poc han pogut fer, i és que als 12 minuts, Ana Hernández ha

marcat el segon des de falta directa.

Les ocasions i el domini de l’enfrontament han estat de l’Espanyol, però a la segona

part la forta calor ha fet baixar el ritme. Aquest fet l’han aprofitat les càntabres

retallant distàncies mitjançant un gol de penal de Pilar Mena i el joc ha tornat a agafar

embranzida. Gràcies a un últim esforç, el RCD Espanyol Femení ‘B’ ha segellat la

victòria per 1 gol a 2 i ha aconseguit la plaça per jugar la propera temporada a la Reto

Iberdrola.

Al partit ha estat present el directiu responsable del futbol femení a l’FCF, Albert

Montull, juntament amb la vicepresidenta de l'RFEF, Elvira Andrés; el seleccionador

nacional, Jorge Vilda; i els tècnics de les Seleccions espanyoles femenines, Montse